08/08/2014

PR.R truien voor leiders in Eneco Tour


In de Eneco Tour worden de leiders van de verschillende klassementen gekleed met een trui uit het premium gamma van Vermarc. De leider in de strijd om het algemene klassement, het puntenklassement en het klassement van de strijdlust mag de bijhorende PR.R leiderstrui aantrekken.

PR.R, de toegepaste research voor de ontwikkeling van wielerkledij voor professioneel gebruik.
High performance kledij hoofdzakelijk ontwikkeld voor professionele wielrenners alsook voor wielerliefhebbers die een optimaal comfort nastreven.
De PR.R. producten zijn het resultaat van jarenlange ervaringen met de beste profteams wereldwijd. Na vele jaren van intensieve samenwerking met kampioenen en professionele renners heeft hun feedback ervoor gezorgd dat wij onze collecties continu kunnen verbeteren.

De kledij met PR.R logo behoort tot onze premium collectie en houdt er een geavanceerde technologie op na. Dit vertaalt zich zowel in de stoffen (super functionele kledij) als in de ergonomische snit die door gemoderniseerde productietechnieken tot stand is gekomen.

De luchtigheid (vederlicht), de performance en de ergonomische snit behoren tot de drie principes van de PR.R collectie. Deze zorgen voor een optimale bescherming en hebben bovendien een bijzonder ademende functie.

leiderstruien-afb-webComments are closed.